تاریخ : سه شنبه 25 آذر 1393

حضور دانشجویان دانشگاه بناب در جمع عزاداران هیأت‌های دانشجویی در حضور رهبر انقلاب

به گزارش دفتر نهاد رهبری دانشگاه بناب، در اربعین شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام و اصحاب با وفای ایشان، حسینیه‌ی امام خمینی رحمه‌الله میزبان هیأت‌های دانشجویی از سراسر کشور بود.
در این مراسم معنوی، دانشجویان و دانشگاهیان، در حضور رهبر انقلاب اسلامی به عزاداری و سینه‌زنی پرداختند.
مراسم هیأت‌های دانشجویی با قرائت آیات نورانی قرآن آغاز شد و سپس حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسمیان به ایراد سخنرانی پرداخت.
گفتنی است در این مراسم، آقایان چینی و مطیعی بر مصائب کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب سلام‌الله‌علیها نوحه‌خوانی و مرثیه‌سرایی کردند.

در پایان این مراسم، دانشجویان نماز ظهر و عصر را به امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اقامه کردند.

شایان ذکر هست دانشجویان دانشگاه بناب بعد از دیدار رهبر معظم انقلاب، به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران در شهر مقدس قم مشرف شدند.

• در سه شنبه 25 آذر 1393
  • توسط روابط عمومی