تاریخ : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403

جشنواره اقوام

برگزاری جشنواره اقوام و قومیتهای ایرانی در دانشگاه بناب

جشنواره غذاها، آداب و رسوم اقوام ایرانی توسط دانشجویان به همت امور دانشجویان در محوطه دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ جشنواره غذاها، آداب و رسوم  اقوام ایرانی توسط دانشجویان به همت امور دانشجویان 24 اردیبهشت 1403 در محوطه دانشگاه بناب برگزار شد.
در این جشنواره زیبا که با استقبال پرشور اساتید، کارکنان و مخصوصا دانشجویان همراه بود دانشجویان در 6 غرفه آداب ورسوم اقوام ایران اسلامی، مخصوصا غذای های متنوع قومیت های کشور عریزمان را به نمایش گذاشتند.
این رویداد به یاد ماندنی با حضور آیت ا... دکتر سیدی بنابی، نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان، دکترفخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم و تحقیقات و فن آوری در امور زنان و خانواده، هیات رئیسه و برخی مدیران دانشگاه بناب افتتاح گردید.
در کناراین غرفه های فرهنگی جشنواره بازیهای محلی نیز توسط امور تربیت بدنی دانشگاه به اجراء در آمد که به نفرات برتر شرکت کننده در این بازیها جوایزی اهداء شد.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 25 ارديبهشت 1403