تاریخ : دوشنبه 19 فروردين 1398

طی حکمی از طرف ریاست دانشگاه بناب؛

مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از طرف دکتر حسین پیری، ریاست دانشگاه بناب، دکتر امیر مدنی به سمت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ جلسه تکریم و معارفه ی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور ریاست، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و مدیران اجرایی دانشگاه بناب در سالن کنفرانس حوزه ی ریاست برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه دکتر امیر مدنی، عضو هیات علمی گروه اپتیک و لیزر بعنوان سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب منصوب شد و از زحمات محرم حاجی زاده در طول دوران تصدی مدیریت فرهنگی و اجتماعی تقدیر به عمل آمد.

بر اساس این گزارش، دکتر امیر مدنی، فارغ التحصیل در مقطع دکتری از دانشگاه تبریز در رشته اپتیک و لیزر می باشد؛ وی مدیر گروه رشته اپتیک و لیزر دانشگاه بناب بوده و دارای 14مقاله ISI و بیش از 30 مقاله کنفرانسی داخلی و خارجی می باشد.

• در دوشنبه 19 فروردين 1398