تاریخ : يکشنبه 16 دي 1397

طی حکمی از طرف ریاست دانشگاه بناب؛

سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه بناب منصوب شد

دکتر جواد یکرنگ، عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی بعنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه بناب منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ جلسه تکریم و معارفه ی مدیریت امور دانشجویی با حضور ریاست، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و مدیران اجرایی دانشگاه بناب در سالن کنفرانس حوزه ی ریاست برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه دکتر جواد یکرنگ، عضو هیات علمی گروه مهندسی نساجی بعنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه بناب منصوب شد و از زحمات دکتر فریبرز رحیمی در طول دوران تصدی مدیریت دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

بر اساس این گزارش، دکتر جواد یکرنگ، متولد سال 1364، فارغ التحصیل در مقطع دکتری از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته نساجی و عضو بنیاد ملی نخبگان می باشد؛ وی استاد مشاور انجمن علمی گروه مهندسی نساجی دانشگاه بوده و دارای 9 مقاله ISI و سه مقاله کنفرانسی داخلی و خارجی می باشد.

• در يکشنبه 16 دي 1397