تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403

اختتامیه اردوی راهیان نور

برگزاری مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی

آئین اختتامیه اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی شهرستان بناب به میزبانی دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛آئین اختتامیه اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی شهرستان بناب روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه 1403 به میزبانی دانشگاه بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور حاج رضا لعلی ، فرماندار شهرستان بناب و دکتر عباسقلی پور ،ریاست دانشگاه آزاد بناب برگزار شد ،دکتر مهدی سلطانی ،معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه و آقای گلچین مسئول بسیج دانشجویی شهرستان در خصوص نحوه برگزاری اردوی راهیان نور و برنامه های اجرا شده در این حرکت شهدایی صحبت فرمودند و سپس سخنران اصلی این رویداد جناب سرهنگ اسفندیاری ،فرمانده بسیج ناحیه بناب در خصوص اهمیت برگزاری اردوی راهیان نور برای قشر عزیز دانشجو و همچنین تحولات منطقه سخنرانی فرمودند.
در انتهای این نشست از بانیان و مجریان اردوی راهیان نور با اهدا لوح تقدیر ،تجلیل به عمل آمد.

گزارش تصویری:

• در سه شنبه 11 ارديبهشت 1403