تاریخ : جمعه 28 ارديبهشت 1403

شمیم معطر رضوی

حضور خادمین حرم مطهر رضوی در دانشگاه بناب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ خادمین آستان قدس رضوی با پرچم منور بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) با ورود به دانشگاه بناب، فضایی آکنده از شمیم معطر هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ایجاد کردند.

همزمان با دهۀ کرامت و در آستانۀ ولادت با سعادت حضرت امام رضا (علیه السلام)، عصر جمعه 28 اردیبهشت1403، خدام حرم مطهر رضوی با حمل پرچم گنبد حرم مطهر حضرت امام رضا (علیه السلام) فضایی سرشار از عطر رضوی را در دانشگاه بناب ایجاد نمودند.

در این مراسم معنوی که برای دانشجویان دختر برگزار شد به قید قرعه 10 نفر مجوز حضور در اردوی مشهد مقدس دانشگاه را که در تابستان 1403برگزار خواهد شد، دریافت کردند.

گزارش تصویری:

• در جمعه 28 ارديبهشت 1403