تاریخ : شنبه 25 آذر 1402

افتخاری دیگر برای دانشگاه بناب

عضو هیات علمی دانشگاه بناب،پژوهشگر برتر استان شد

دکتر صیاد نوجوان، عضو هیات علمی گروه مهندسی رشته برق و انرژی دانشگاه بناب، پژوهشگر برگزیده در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران استان آذربایجان شرقی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان شرقی که در سالن همایش‌های تالار لعل دانشکده فنی و مهندسی برق دانشگاه تبریز برگزار شد.از دکتر صیاد نوجوان عضو هیات علمی گروه مهندسی برق و انرژی دانشگاه بناب، که از دانشمندان یک درصد برتر جهان نیز می‌باشند،به عنوان یکی از پژوهشگران برتر استان تجلیل به عمل آمد.
یست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده استان آذربایجان شرقی، ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ و در هفته پژوهش و فناوری، با حضور مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست دانشگاه تبریز و اعضا و مسئولان ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه تبریز برگزار شد.

/گزارش تصویری

• در شنبه 25 آذر 1402