تاریخ : يکشنبه 21 فروردين 1401

مدیر مرکز رشد شهرستان بناب؛

وبینار "تبدیل ایده های فناورانه به کسب و کار" برگزار خواهد شد

مدیر مرکز رشد شهرستان بناب، دکتر داود جهانی از برگزاری ورکشاپ تبدیل ایده های فناورانه به کسب و کار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر داود جهانی در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال 1401 گفت: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بعنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی؛ مرکز رشد شهرستان بناب در نظر دارد از پتانسیل­های موجود فناورانه در این شهرستان برای هدایت در مسیر تولید و تبدیل علم به صنعت گام­هایی موثر و عملیاتی بردارد.

وی ادامه داد: مرکز رشد شهرستان بناب در نظر دارد وبینار کارگاهی آنلاین با عنوان «چگونه یک ایده فناورانه را به کسب و کار تبدیل کنیم» را روز چهارشنبه 24 فروردین ماه از ساعت 18:00 الی 20:00 برگزار نماید؛ از کلیه علاقمندان، اعضای هیات علمی دانشگاههای بناب، فارغ التحصیلان دانشگاهی و دارندگان ایده ­های فناورانه دعوت می­ شود پس از ورود به لینک http://77.238.111.115/webinar  بصورت کاربر میهمان و شرکت در این ورکشاپ علمی، سوالات لازم در مورد تبدیل طرح­های فناورانه خود به کسب و کار را مطرح نمایند.

مدیر مرکز رشد شهرستان بناب در پایان خاطرنشان کرد: این مرکز در حال برنامه ­ریزی برای برگزاری کارگاهها، وبینارها و دوره­ های مهارتی برای کمک به صاحبان ایده ­های فناورانه و موفقیت آنها در کسب و کار می­ باشد و امیدواریم در سال جدید بتوانیم چندین شرکت دانش بنیان از شهرستان بناب که قطب صنعتی در منطقه می­ باشد، را به ثبت برسانیم.

photo_2022-04-10_13-03-20_dftm.jpg

• در يکشنبه 21 فروردين 1401