تاریخ : چهارشنبه 17 فروردين 1401

طی یادداشتی؛

سرپرست دانشگاه بناب حادثه دلخراش حرم رضوی را محکوم کرد

دکتر مجتبی عباسیان، سرپرست دانشگاه بناب طی یادداشتی هتک حرمت حریم قدس رضوی را محکوم کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب در متن یادداشت آمده است؛

«انا لله و انا الیه راجعون»
در ماه مبارک رمضان که ماه رحمت و ضیافت الهی است، گروهی مزدور اجانب و دشمنان اسلام، موجب هتک حرمت به حریم قدس رضوی، اقدام به تعرض و سوء قصد به سه نفر از روحانیون فاضل، با سابقه درخشان جهادی کردند که موجب تاسف و تاثر شدید جامعه دانشگاهی گردید.

امیدواریم دلسوزان نظام و اسلام عزیز این جنایت را محکوم نموده و همه با هم یکصدا و یکدل خواهان برخورد قاطعانه با عاملان این حادثه باشند؛ چرا که با هوشیاری و بصیرت عموم مسلمین، نقشه‌های معاندان و جنایتکارانه استکباری و اندیشه‌های تکفیری در راستای ایجاد رخنه میان اجماع و وحدت مسلمین نقش بر آب خواهد شد.

اینجانب به نمایندگی از طرف خانواده بزرگ دانشگاه بناب، ضمن محکومیت این جنایت، در جوار مضجع منور رضوی، به خانواده آن شهیدان والامقام تبریک و تسلیت عرض نموده و از مسئولین امنیتی و قضایی اقدام سریع و همراه با دقت در برخورد قاطع با عوامل آن رویداد تروریستی را خواستارم.

4 رمضان 1443 - مجتبی عباسیان
  • در چهارشنبه 17 فروردين 1401