تاریخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400

دکتر محمدعلی مهتدی، عضو هیات علمی دانشگاه بناب به عنوان عضو هیات تحریریه مجله بین الملی EFA انتخاب شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر محمدعلی مهتدی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک در مرتبه دانشیار به عنوان یکی از اعضای هیات تحریریه مجله بین الملی Engineering Failure Analysis  از طرف مجله مذکور انتخاب شد.

مجله بین الملی EFA از انتشارات Elsevier بوده و دارای امپکت فاکتور IF=3.114 با رتبه Q2 است.

گفتنی است: دکتر محمد علی مهتدی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بناب، با h-index= 21 و حدود 60 مقاله ISI و علمی و پژوهشی منتشر شده در مجلات معتبر و 10 مقاله ارائه شده در کنفرانسهای بین المللی و ملی را در سوابق خود دارد.

روابط عمومی دانشگاه بناب کسب این عنوان بزرگ علمی را به خانواده‌ی بزرگ دانشگاه بناب و به جامعه علمی منطقه تبریک و تهنیت عرض می‌نماید.

• در پنجشنبه 12 اسفند 1400
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی -ذاکراحمدزاده