تاریخ : شنبه 10 شهريور 1397

توسط دانشجویان عضو انجمن علمی کلیک؛

کسب رتبه دوم مسابقه کشوری کدنویسی مبهم (اسپاگتی) دانشگاه صنعتی شریف توسط تیم دانشگاه بناب

در دومین دوره مسابقات کشوری کدنویسی مبهم (اسپاگتی) دانشگاه صنعتی شریف که روز چهارشنبه ۷ شهریور در باشگاه کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف بصورت آزاد برگزار شد، تیم دانشگاه بناب توانست رتبه دوم این مسابقه را کسب نماید.
هدف از این مسابقه نوشتن کد به مبهم ترین و ناخواناترین شکل ممکن بود و در روز مسابقه هر تیم باید کد تیم های دیگر را رمزگشایی می نمود و خروجی آن را اعلام می کرد.  تیم دانشگاه بناب  که متشکل از آقایان شاهو باشوکی، احسان یزدانی، رضا پور محمد و امیرمحمد حسینلو می باشد از ابتدای مسابقه در رتبه های ۱ الی ۳ قرار داشت و در نهایت با اختلاف اندکی با تیم اول توانست جایگاه دوم را بین 27 تیم شرکت کننده کسب نماید.

مجموعه دانشگاه بناب این موفقیت را به این عزیزان و گروه مهندسی کامپیوتر تبریک عرض می نماید.
  • در شنبه 10 شهريور 1397
  • توسط A. Esmaeelzadeh