تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1396

به مناسبت ایام الله دهه فجر در دانشگاه بناب برگزار شد

آذین بندی و برپایی نمایشگاه عکس به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه ی فجر در محوطه دانشگاه بناب

محوطه حیاط و دانشکده های فنی و مهندسی و علوم پایه دانشگاه به مناسبت آغاز دهه فجر به همت حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب آذین بندی شده است.
به گزارش واحد خبری روابط عمومی دانشگاه بناب، آذین بندی و پخش سرودهای انقلابی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه شور و هیجان خاصی را در فضای دانشگاه بجود آورده است.

گفتنی است؛ برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی، دیدار با خانواده های شهدا و جانبازان، برپایی کارگاه شورای راهبردی، ارسال پیامک و برگزاری نمایشگاه روز شمار نشریات انقلاب و عکس های تاریخی انقلاب 57 را می توان از دیگر برنامه های این معاونت به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه بناب برشمرد.
  • در سه شنبه 17 بهمن 1396