تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1396

با حضور سردار نوعی اقدم؛ همایش گرامیداشت شهید مدافع حرم محسن حججی و جبهه مقاومت در دانشگاه برگزار شد+ تصاویر

صبح امرور این همایش با حضور سردار نوعی اقدم فرمانده قرار گاه حضرت زینب (س) و با حضور مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، این همایش با حضور سردار نوعی اقدم فرمانده قرارگاه حضرت زینب (س)، نماینده مردم بناب در  مجلس شورای اسلامی، فرماندار، خانواده معظم شهداء و ایثارگران شهرستان، مسئولان ادارات و تعداد کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه بناب برگزار شد.

این همایش با موضوع تحلیل و بررسی جبهه مقاومت و گرامیداشت شهدای مدافع حرم بخصوص شهید محسن حججی برگزار شد.

گفتنی است در پایان این همایش به خانواده های شهداء و ایثارگاران  شهرستان بناب به رسم یادبود لوح و هدایایی از طرف دانشگاه بناب اهدا گردید.

• در چهارشنبه 19 مهر 1396