تاریخ : جمعه 5 خرداد 1396

اولین نشست تخصصی روسای آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی منطقه سه کشور به میزبانی دانشگاه بناب برگزار شد

این نشست تخصصی با حضور روسای آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی منطقه سه کشور در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: اولین نشست تخصصی روسای آزمایشگاههای مرکزی دانشگاه ها ومراکز تحقیقاتی منطقه سه کشور در اولین روزخرداد امسال باحضور روسای آزمایشگاههای تبریز، اورمیه، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، محقق اردبیلی، علوم پایه زنجان، پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی، دانشگاه مراغه به میزبانی دانشگاه بناب برگزار گردید.
بر اساس این گزارش پس از بحث و تبادل نظربین روسای آزمایشگاه ها؛ اولین پیش نویس تفاهم نامه مشترک استفاده ازامکانات دانشگاهی تهیه و برای امضاء به مسئولین ذیربط ارجاع گردید.
مدیر پژوهش دانشگاه بناب در حاشیه این همایش گفت: هدف عمده از این تفاهم نامه استفاده بهینه و ارزان و سریع از امکانات آزمایشگاههای مرکزی دانشگاههای منطقه سه کشور و ارتباط در ارتقای سطح کیفی کارشناسان، تجهیزات و برگزاری دوره های مشترک می باشد.
پایان خبر / احمد زاده

• در جمعه 5 خرداد 1396