تاریخ : پنجشنبه 14 ارديبهشت 1396

به مناسبت روز جهانی کارگر از نیروهای شرکتی دانشگاه بناب تجلیل شد

مراسم تجلیل از نیروهای شرکتی دانشگاه بناب صبح امروز در سالن کنفرانی حوزه ریاست برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب صبح امروز ۱۳ اردیبهشت مراسم بزرگداشت روز کارگر با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای شرکتی در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر عباسیان سرپرست دانشگاه بناب در ابتدا ضمن عرض تبریک به مناسبت روز جهانی کارگر خطاب به نیروهای شرکتی گفت: شما عزیزان سرمایه های دانشگاه بناب هستید و اگر دانشگاه بناب امروز به این رشد و شکوفایی رسیده است در سایه تلاشهای شبانه روزی شما عزیزان است.
دکتر عباسیان در ادامه گفت: امروزه در کشورهای توسعه یافته رفاه جامعه کارگری و پیشرفت آنها از شاخص های کشورهای مدرن و پیشرفته است.
سرپرست دانشگاه بناب در پایان خطاب به نیروهای شرکتی گفت: از مهارتها و تخصص خود جهت ارتقای دانشگاه بناب استفاده کنید تا در سایه تخصص و تعهد شما عزیزان دانشگاه بناب بیش از پیش توسعه یافته و در جنوب استان خود نمایی کند.
شایان ذکر است نیروهای شرکتی دانشگاه نیز در ادامه به ارائه نقطه نظرات انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.
در پایان از نیروهای شرکتی دانشگاه توسط سرپرست دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
پایان خبر / فتحی زاده

• در پنجشنبه 14 ارديبهشت 1396