تاریخ : يکشنبه 14 شهريور 1395

مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب از ساخت سرود رسمی دانشگاه خبر داد

سرود رسمی دانشگاه بناب تدوین می شود/ فراخوانی از شاعران منطقه برای همکاری با جوایز نفیس

روابط عمومی دانشگاه بناب در نظر دارد جهت ساخت سرود رسمی دانشگاه، اعم از انتخاب شعر ، ساخت ملودي ، تنظيم ، مراحل ضبط و غيره، تحت نظارت اساتيد برجسته كشور اقدام نماید.

به گزارش انعکاس بناب، مجتبی فتحی زاده در گفتگو با انعکاس بناب، با اشاره به جزئیات این فراخوان، گفت: در مرحله نخست مقرر گردیده است که شعر این اثر از طریق فراخوان عمومی در سطح کشور تهیه گردد.
وی با بیان اینکه شرکت در این فراخوان، برای عموم شاعران بلا مانع است، گفت: در پایان، به سه اثر برگزیده، لوح تقدیر و هدایایی تعلق خواهد گرفت؛ همچنین اولین اثر منتخب مورد تأیید هیئت داوران و تصویب هیأت محترم رییسه دانشگاه به عنوان سرود برگزیده دانشگاه، پس از ویرایش، آهنگ سازی و تولید نماهنگ در دانشگاه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب آخرین مهلت ارسال آثار را ۳۱ شهریور اعلام کرد و گفت: کلیه علاقه مندان می توانند آثار خود را به آدرس پست الکترونیکی Pr@bonabu.ac.ir ارسال نمایند.
وی افزود: علاقه مندان در صورت داشتن هر گونه سوال می توانند با شماره  ۳۷۷۳۸۱۸۰-۰۴۱ تماس حاصل فرمایند.

جزئیات

مضامین مورد نظر برای طرح سرود ویژه دانشگاه بناب
ضمن پرداختن به اهداف دانشگاه به موارد ذیل نیز، در ساختن سرود توجه شود:
۱-مضامین اعتقادی و مذهبی:
راه توحید – توسل به قرآن و عترت – آماده ظهور بودن –ولایتمداری و پیروی از راه امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) – بصیرت و ارزش گرایی
۲- مضامین ملی و میهنی و استانی :
برافراشتن پرچم سه رنگ ایران اسلامی بر فراز بلندترین قله ها – سربلندی جمهوری اسلامی ایران – محافظت از خون شهیدان ایران اسلامی و شهدای هسته ای در تمامی عرصه های علمی، فناوری، فرهنگی و … تا آخرین نفس – نبرد با دشمنان ایران اسلامی چه با زبان و چه با قلم چه با عمل – بناب شهر حوزه و دانشگاه، قم آذربایجان
۳- مضامین علمی و تربیتی:
سلامت جامعه – دانشجو – استاد محمد حسین شهریار – تربیت اساتید و معلمان عامل و ادیب – راه علم و دانش – راه حقیقت – پویندگی – بینش – تحقق یافتن آرمان های علمی – اشاعه علم و فرهنگ – پرهیز از علم بی عمل –پ رورش انسان های شایسته و فرهیخته – پرورش انسان های پویا، تلاشگر و خود ساخته در طراز جمهوری اسلامی و ساعی در رسیدن به حیات طیبه – گسترش فرهنگ و اخلاق- چهره های ماندگار- خیران سلامت
۴- مضامین ادبی :

آیین نامه شرکت
۱- شرکت کلیه شاعران محترم در فراخوان آزاد است.
۲- آثار ارسالی در تمامی قالبهای مشخص شعری به شرط عدم مغایرت با مفاهیم مورد نظر پذیرفته می شود.
۳- شرکت کنندگان بایستی مشخصات کامل خود را به همراه شماره تماس ضروری همراه با اثر ارسال نمایند.
۴- به دلیل استفاده از گروه کر در ساخت سرود در صورت نیاز دخل و تصرف در شعر ارسالی با هماهنگی شاعر انجام می گردد .
۵- هیئت داوران، انتخاب اثر، از میان اعضای هیات رئیسه دانشگاه، شاعران پیشکسوت و کارشناسان موسیقی و شعر برگزیده می شوند که اسامی ایشان متعاقبا اعلام می گردد.
۶- محدودیتی در مورد تعداد اثار ارائه شده از طرف هریک از شرکت کنندکان محترم وجود ندارد.
۷-با توجه به محدودیت زمانی اثر، آثار ارسالی بایستی بسیار کوتاه و در نهایت تلخیص حداکثر در ۱۲ و حداقل در۶ بیت ارائه گردد.
۸-در مفاهیم اشعار ارسالی بایستی به روحیه حماسی اثر توجه خاص مبذول گردد.
  • در يکشنبه 14 شهريور 1395