تاریخ : چهارشنبه 13 اسفند 1393

مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب برگزار شد+گزارش تصویری

مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب با حضور مسئولان استانی و شهرستان، اساتید حوزه علمیه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، در این مراسم طی حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، حجت الاسلام نقیان به عنوان مسئول جدید این نهاد در دانشگاه بناب منصوب شد.

در بخشی از این حکم خطاب به مسئول جدید نهاد رهبری دانشگاه آمده است: امید است ضمن هماهنگی و برقراری نزدیک و صمیمانه فکری و معنوی با مدیریت، اساتید، دانشجویان، تشکل های اسلامی و نهاد های فرهنگی دانشگاه و همفکری با نیروهای مومن و متعهد در انجام وظایف محوله و تبیین نظریه اندیشی و رشد فضایی و اخلاقی و اعتلای بینش سیاسی دانشگاه بیش از پیش موفق باشید.

گفتنی است در خاتمه مراسم از زحمات و تلاشهای خالصانه حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده توسط مسئولان و چهره های سرشناس بناب تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری:

• در چهارشنبه 13 اسفند 1393