تاریخ : شنبه 8 آذر 1393

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

دکتر مجتبی عباسیان ، رئیس دانشگاه بناب به مناسبت هفته بسيج پيامي صادر كرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب ،  در پیام دكتر عباسيان آمده است :

بسيج حرکت عظیمی است که پایه گذار آن پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) است و بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست که همه اعمال و کارهای پیشوای شیعیان حضرت علی (ع) بصورت بسیجی بوده، وحضرت امام (ره) با تاسی و پیروی از آن حضرت دستور به پایه گذاری بسیج بیست میلیونی را صادر کرد .

امروز تولید دستاوردهای علمی و ارتقا توانمندی‌‌های دفاعی ایران اسلامی به دست متخصصان، دانشمندان و اساتید بسیجی کشور، نماد تبلور فرهنگ بسیج در بین اساتید و دانشجویان است که پرتو آن در هر نقطه از این سرزمین خودنمایی می‌کند .

اینجانب با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان سرافراز، مداومت و قرار گرفتن در راه شهدای والا مقام را از خداوند منان برای همه ی شما خواهانم و امیدوارم در پیروی از آرمان های بلند امام راحل و در پرتو منویات مقام معظم رهبری بتوانیم پرچم شرافت و انسانیت مستضعفان عالم را با عزت و افتخار برافرازیم .

• در شنبه 8 آذر 1393
  • توسط روابط عمومی