تاریخ : دوشنبه 9 تير 1393

آیین تودیع و معارفه معاونت اداری و مالی دانشگاه بناب برگزار گردید

مراسم تودیع و معارفه معاون اداری و مالی دانشگاه بناب در مورخ 9/4/93 در محل سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید برگزار گردید.
دکتر مجتبی عباسیان رئیس محترم دانشگاه بناب در ابتدای مراسم ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و اشاره به فضایل این ماه افزود: خداوند متعال را شاکریم که توفیق عنایت فرموده تا در چنین روزها و لحظاتی خدمت شما باشیم و این مراسم برگزار گردد و امیدوارم که باعث خیر و برکت در دانشگاه بناب گردد.
دکتر عباسیان همچنین گزارش 78 روزه از دوره ریاست شان نیز ارائه فرمودند که از جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود: حضور مستمر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برگزاری جلسات با وزیر محترم علوم، معاونین محترم وزارتی و مدیران کل وزارت علوم به اتفاق نماینده محترم شهرستان بناب و جلب قول مساعد ایشان در خصوص حل مشکلات دانشگاه بناب، پیگیری ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی و رشته های میان رشته ای در دانشگاه بناب که خوشبختانه کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق-الکترونیک امروز تصویب گردیده است، حضور در معاونت راهبردی ریاست جمهوری و جلب نظر مساعد ایشان، پیگیری وضعیت زمین جدید دانشگاه از طریق رایزنی با وزیر جهاد کشاورزی که نتایج خوبی نیز حاصل گردیده است، رفع مشکل برخی از اعضاء هیأت علمی دانشگاه که در جلسه هیأت امناء دانشگاه مطرح و مورد قبول قرار گرفته است.
رئیس محترم دانشگاه بناب در ادامه از زحمات دکتر مهدی حاتمی معاون اسبق اداری و مالی تقدیر و تشکر کردند و افزودند که  آقای دکتر حاتمی فردی صبور، بی غل و غش و از لحاظ علمی در سطح بسیار خوب می باشند و در طول دوران خدمت جهت اعتلای دانشگاه بناب تلاش کرده اند. ایشان همچنین دکتر حسین غفوریان را بعنوان معاون جدید اداری و مالی دانشگاه معرفی نمودند. وی دکتر غفوریان را جزء نخبگان مدیریتی دانشگاه پیام نور شمردند و ادامه دادند: به دلیل تسلط کافی بر آیین نامه های وزارتی،  به آقای دکتر غفوریان آیین نامه گویای دانشگاه پیام نور و وزارت نیز گفته می شود. ایشان دارای دیسیپلین اداری فوق العاده ای می باشند و علی رغم میل باطنی نماینده محترم شهرستان که از وضعیت دانشگاه پیام نور رضایت کامل دارند و خواهان ادامه حضور آقای دکتر غفوریان در دانشگاه پیام نور بناب بودند و مخالفت رئیس دانشگاه پیام نور استان، توانستیم ایشان را با توجه به شرایط حساس دانشگاه بناب متقاعد سازیم که ایشان در این سنگر به ادامه فعالیت مشغول گردند. دلیل این امر نیز این می باشد که ایشان فردی بومی بوده و سابقه مدیریتی عالی در منطقه دارند که دوبار رئیس دانشگاه پیام نور بناب بوده اند و نیز با توجه به اینکه دغدغه اصلی دنشگاه بناب مشکل زمین دانشگاه و کارهای عمرانی می باشد، ایشان می توانند به خوبی عهده دار مسئولیت باشند.
دکتر عباسیان خواسته های خود از معاون جدید اداری و مالی را بصورت ذیل اعلام نمودند: 1- پیگیری جدی وضعیت زمین دانشگاه بناب و شروع کارهای عمرانی دانشگاه در اولین فرصت ممکن 2- ایجاد بسترهای مناسب و شاخصه های اداری در دانشگاه بناب و مشخص نمودن چارت و شرح وظایف کارکنان تا بتوانیم ارزیابی درستی از عملکرد ایشان داشته باشیم. 3- برنامه ریزی در بودجه دانشگاه 4- پیگیری تبدیل وضعیت کارکنان دانشگاه مطابق با آیین نامه های وزارتی.

در ادامه حضرت حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و اشاره به نامگذاری امسال به نام "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" به بیان شاخصه های مدیران جهادی و تفاوت ایشان با مدیران غیرجهادی پرداختند. ایشان با بیان اینکه هرچند نهاد رهبری نهادی مستقل است افزود: با این حال ما خود را جدا از بدنه دانشگاه نمی دانیم و وظیفه کمک و مساعدت داریم.
حضرت حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده ضمن تشکر از زحمات دکتر حاتمی، به دکتر غفوریان نیز سمت جدیدشان را تبریک گفتند. ایشان همچنین خواسته های خود از معاون جدید را بصورت عمل به مرّ قانون، توسعه زمین دانشگاه، برخورد منطقی و مطابق قانون مسئولین حوزه اداری و مالی در پیگیری درخواست ها عنوان کردند.

دکتر حاتمی معاون سابق اداری و مالی نیز ضمن تشکر از ریاست دانشگاه، مسئولین و کارکنان برای دکترغفوریان آرزوی توفیق نمودند.

در ادامه معاون اداری و مالی دانشگاه دکتر غفوریان ضمن تبریک ماه رمضان و آرزوی قبول طاعات و عبادات افزود: خداوند متعال را شاکرم که بار دیگر توفیق خدمت در شهر خود در یک سنگر دیگر را عطا نمود و از دکتر عباسیان هم به خاطر حسن اعتمادشان تشکر می کنم و از همکاران اداری و علمی دانشگاه نیز که در این چند مدت کوتاه در خصوص قبول مسئولیت به اینجانب لطف داشتند تقدیر و تشکر می کنم.
دکتر غفوریان دلایل پذیرش این سمت را جدیت دکتر عباسیان در پیگیری این موضوع و همسویی فکری شان با دکتر عباسیان عنوان کردند و افزودند: دانشگاه بناب دانشگاه نوپایی هست و یک سری مشکلات همیشه وجود داشته است. امیدوارم با همکاری تمامی همکاران و استفاده از نظرات و پیشنهادات ایشان بتوانیم به هدف خود که همان اعتلای نام و جایگاه دانشگاه بناب است دست یابیم.

در خاتمه مراسم پس از قرائت متن لوح یادبود دکتر حاتمی و حکم دکتر غفوریان توسط آقای ارجمندی فر مسئول محترم حراست دانشگاه بناب، این لوح ها توسط رئیس محترم دانشگاه به ایشان اهداء گردید.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه بناب
  • در دوشنبه 9 تير 1393