تاریخ : چهارشنبه 4 تير 1393

طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بناب برگزار گردید.

طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بناب در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه بناب برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این طرح، دکتر عباسیان رئیس محترم دانشگاه بناب ضمن خوشآمد گویی به اساتید و میهمانان محترم، پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفته و افزودند: هدف از یرگزاری چنین برنامه هایی افزایش معرفت دینی همه ما اساتید می باشد. ارتباط تنگاتنگی در قرآن کریم بین سطح علمی و تزکیه دینی وجود دارد. شاید بد نباشد هریک از ما هر از چند گاهی همانند ارزیابی علمی، یک ارزیابی دینی نیز از خودمان داشته باشیم. دکتر عباسیان همچنین یکی از نتایج مهم برگزاری چنین مراسمی را ایجاد یک همبستگی بین اساتید دانستند که مهمترین رکن یک دانشگاه می باشند.

در ادامه حضرت حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب ضمن خوشآمد گویی و تبریک ماه مبارک رمضان، اهداف و برنامه های طرح ضیافت اندیشه اساتید در طول این چند روز را تبیین نمودند.

گفتنی است این مراسم به مدت چهار روز از تاریخ 31 خرداد تا 3 تیرماه 93 برگزار گردید.

• در چهارشنبه 4 تير 1393
  • توسط A. Esmaeelzadeh