تاریخ : شنبه 20 ارديبهشت 1393

مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه بناب برگزار گردید

جشنواره ورزشی دانشجویان دانشگاه بناب با همت اداره تربیت بدنی و امور دانشجویی و به مناسبت هفته خوابگاه ها در دو بخش آقایان و خانم ها برگزار گردید.
در بخش آقایان چهار رشته والیبال، فوتبال دستی، تنیس روی میز و مچ اندازی برگزار گردید که در رشته والیبال 80 نفر در قالب 16 تیم 5 نفره؛ در رشته فوتبال دستی 192 نفر در قالب 96 تیم دو نفره؛ در رشته تنیس روی میز 130 نفر و در رشته مچ اندازی 70 نفر در سه وزن 70- و 80- و 90- کیلوگرم با هم به رقابت پرداختند.

نتایج این مسابقات بدین ترتیب می باشد:
•   والیبال: تیم قهرمان: تیم مرند (سجاد اژدری، سجاد آسیابی، نیما عبدالحسین زاده، سینا سعیدنیا، شهرام سکاهی)
         تیم نایب قهرمان: تیم عمران تیک 90 (فرید پزشکی، حسین مرسلی، آیدین داداش وند، رضا مرادلو، سینا روحی شفق)
•   فوتبال دستی: تیم قهرمان (یعقوب سرلک، وحید پورمحمود)
                           تیم نایب قهرمان (باقر ذبیحی، نادر بشیری)
•   تنیس روی میز : نفر اول: جواد غفاری   ؛    نفر دوم: نوربخش
•   مچ اندازی: وزن 70- : نفر اول افشین عبدی ؛ نفر دوم رامین عزیزپور
                      وزن 80- : نفر اول حسین قاسمی ؛ نفر دوم محمد سلطان محمدیان
                      وزن 90- : نفر اول میثم امینی ؛ نفر دوم یعقوب رحیمی

در بخش خانم ها نیز چهار رشته والیبال، فوتبال دستی، شطرنج و طناب زنی برگزار گردید که در رشته والیبال 50 نفر در قالب 10 تیم 5 نفره؛ در رشته فوتبال دستی 44 نفر در قالب 22 تیم 2 نفره؛ در رشته شطرنج 16 نفر و در رشته طناب زنی 39 نفر باهم رقابت داشتند.

نتایج مسابقات خانم ها نیز به ترتیب ذیل می باشد:
•   والیبال: تیم قهرمان: تیم اسپوتا (سمیرا رحیم پور، نازیلا آقا بیگی، فاطمه غفاری، زهرا محمدی، مهسا قهرمانیان)
           تیم نایب قهرمان: تیم نویان (لیلا نصرتی، راضیه رشیدی، فائزه ذوالقدری ها، پریسا صادقی و هانیه ذوالفقار زاده)
•   فوتبال دستی: تیم قهرمان (مهناز مسلمی، نیلوفر سلطانی)
                           تیم نایب قهرمان (گلاویژ شفیعی، فاطمه غفاری)
•   طناب زنی: نفر اول زهرا دربان   ؛   نفر دوم فاطمه غفاری
•   شطرنج:  نفر اول سارا عظیمی   ؛   نفر دوم رقیه یدی
 گفتنی است که تعداد کل شرکت کنندگان در این جشنواره 621 نفر بودند.

مراسم اختتامیه این جشنواره در روز چهارشنبه مورخ 17/2/93 در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه و با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم امور دانشجویی برگزار گردید. در این مراسم دکتر عباسیان ضمن اشاره به فواید ورزش در بدن انسان و بیان اینکه عقل سالم در بدن سالم است، این عمل دانشجویان در برگزاری جشنواره ورزشی را ستودند. وی همچنین در طی این مراسم به دانشجویان این وعده را دادند که در آینده نزدیک نشستی با دانشجویان در جهت شناخت و رفع مشکلات ایشان و دانشگاه برگزار خواهند نمود.

گفتنی است در طی این مراسم به همت مدیر عامل شرکت ورزقان گستر از کارکنان شرکتی سلف سرویس دانشگاه به مناسبت روز کارگر تجلیل به عمل آمد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه بناب

• در شنبه 20 ارديبهشت 1393