تاریخ : پنجشنبه 28 فروردين 1393

نشست ریاست محترم دانشگاه بناب با اعضاء محترم هیأت علمی

ریاست محترم دانشگاه بناب جناب آقای دکتر عباسیان عصر روز سه شنبه مورخ 26/1/93 نشستی را با اعضاء محترم هیأت علمی برگزار کردند.

ایشان در ابتدای جلسه ضمن معرفی خود ادامه دادند: ریز برنامه های اینجانب خدمت وزیر محترم ارائه شده و نیز در مراسم تودیع و معارفه رسمی که با حضور مسئولین محترم وزارت برگزار خواهد شد، به تفصیل شرح داده خواهد شد. ولی در اینجا به طور کلی به چند مورد اشاره می شود. رؤسای قبلی دانشگاه که از چهره های علمی استان می باشند هریک به نحوی در جهت اعتلای نام دانشگاه قدم برداشته اند و ما نیز امیدواریم ادامه دهنده راه آنها بوده و به نحو احسن از عهده مسئولیت برآییم. همانطور که مستحضر هستید، شاخصه اصلی هر دانشگاه هرم هیأت علمی آن می باشد و ما ان شاءالله برنامه هایی برای این منظور داریم. از جمله اهداف و اولویت های کاری ما عبارتند از:

1- افزایش تعداد اعضاء هیأت علمی و جذب نیروهای متخصص و برتر.

2- ما به اعضاء کادر اداری نیز توجه ویژه ای خواهیم داشت تا مجموعه ما از لحاظ نیروی اداری تقویت شود.

3- ارتقاء فضای فیزیکی دانشگاه و شروع کارهای عمرانی در سایت جدید دانشگاه.

4- مجوزهایی که برای دانشکده ها و کارهای عمرانی تصویب شده را پیگیری خواهیم کرد. کار در فضای دانشکده ها بسیار راحت تر خواهد بود و لذا ما سعی خواهیم کرد این امر مهم را تحقق بخشیم و سعی خواهیم کرد تا رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه ها با انتخاب اعضاء هیأت علمی شکل گیرند.

5- در خصوص ایجاد رشته ها کارهای خوبی شکل گرفته و ما نیز سعی خواهیم کرد تا با ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی که  متضمن آینده دانشگاه می باشند و نیز ایجاد رشته های دوره کارشناسی که بین رشته ای بوده و درخور نیاز منطقه هستند، ادامه دهنده این راه باشیم. عصر حاضر عصر نانو و بیوتکنولوژی می باشد و ما باید در این راه قدم برداریم.

دکتر عباسیان مهمترین شاخصه برای مدیریت خویش را در نظر گرفتن بحث اعتدال عنوان کردند و افزودند: بحث اعتدال، شعار مدنظر ریاست محترم جمهوری و همچنین وزیر محترم علوم نیز بوده و ما سعی خواهیم کرد در فضای دانشگاه از افراطی گری پرهیز کنیم و گفتمان حاکم در دانشگاه گفتمان علمی خواهد بود. ما افراد سیاسی نیستیم و نمی توانیم هم باشیم. ما یاد گرفته ایم تا در کارهایمان صداقت داشته باشیم و این عامل پیشرفت ماست و ما اینها را در عمل نیز به اثبات خواهیم رساند.

ریاست محترم دانشگاه همچنین فعالیت هرچه بیشتر دانشگاه در زمینه های علمی-پژوهشی را خواستار شدند و تاکید کردند که یک مسیرراه چهار ساله و حتی ده ساله باید برای دانشگاه ترسیم شود تا هم مسیر نفر بعدی که سکاندار ریاست دانشگاه خواهد بود مشخص باشد و هم دانشگاه از گزند برخی مشکلات و سیاسی بازی ها در امان باشد.

در ادامه هریک از اعضاء هیأت علمی دانشگاه ضمن عرض تبریک و خیرمقدم خدمت ریاست جدید دانشگاه، مطالبات و نکته نظرات خود را بیان کردند که از مهمترین دغدغه ایشان می توان به حفظ استقلال دانشگاه، مشکل کمبود فضای آزمایشگاهی و کارگاه ها، شرایط ادامه تحصیل و مأموریت تحصیلی، ایجاد محیط آرام و بدون تنش در دانشگاه، افزایش کیفیت آموزش و ... اشاره داشت.

در ادامه دکتر عباسیان با بیان اینکه همواره در زندگی من آرامش قبل از هر چیزی در اولویت بوده اظهار داشت: مطمئناً ما سعی خواهیم کرد تا آرامش را به محیط دانشگاه برگردانیم. من همیشه معامله ام با خدا بوده و با کسی معامله سیاسی نداشته و نخواهم داشت و جایگاه فعلی من مرهون لطف خدا، دعای خیر پدر و مادر و تلاش خودم بوده و هیچوقت وامدار کسی نبوده ام و لذا از جهت حفظ استقلال دانشگاه به شما اطمینان کامل می دهم. اگر شما اعضاء هیأت علمی پشت ریاست دانشگاه باشید ان شاءالله بر تمام این مسائل غلبه خواهیم کرد. ایشان همچنین جلسه بصورت هریک ماه یا دوماه یکبار با اساتید را خواستار شدند که با استقبال آنها نیز مواجه شد.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه بناب
  • در پنجشنبه 28 فروردين 1393