تاریخ : دوشنبه 26 اسفند 1392

فینال مسابقات فوتسال بین رشته ای دانشجویان دانشگاه بناب برگزار گردید

فینال مسابقات فوتسال بین رشته ای دانشجویان دانشگاه بناب در مورخ 19/12/92 در محل مجتمع ورزشی بناب بین دانشجویان رشته های مکانیک و عمران (قافلانکوه) برگزار گردید. این مسابقات در دو گروه 5 و 6 تیم صورت گرفت که در آخر تیم رشته مکانیک با برد 8 بر 1 در فینال، قهرمان این دوره از مسابقات شد. گفتنی است که مسابقه فینال با حضور ریاست محترم دانشگاه، اعضای محترم شورای دانشگاه بناب، آقای رحیم رحیمی مقدم داور بین المللی فوتبال، شاهین حاج بابایی داور بنابی در لیگ برتر فوتبال، رسول رهبرفام داور بنابی در لیگ برتر فوتبال و رئیس شورای اسلامی شهرستان بناب و رحیم پاکیزه خوی رئیس هیأت فوتبال شهرستان بناب برگزار گردید که در نهایت از تیم اول و دوم، بازیکن برتر (فرید عابدی)، داوران مسابقه، آقای رحیمی مقدم و برگزار کنندگان مسابقات با اهدای جوایزی به رسم یادبود تجلیل به عمل آمد.

• در دوشنبه 26 اسفند 1392
  • توسط A. Esmaeelzadeh