تاریخ : دوشنبه 22 مهر 1392

برگزاری دومین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید

دومین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید در مورخه 92/7/17 رأس ساعت 4 بعدازظهر با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در محل کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر از حضور به موقع حاضرین جلسه به بیان دستورات این جلسه پرداختند.

سپس مدیر آموزشی، آقای مهندس علیپور به نیابت از آقای دکتر پورصمد، معاون محترم آموزشی و پژوهشی، گزارشی از روند تهیه تقویم آموزشی دانشگاه بیان کردند و در ارتباط با مراحل تکمیلی آن، نظرات اجمالی از سوی اعضاء محترم جلسه مطرح گردید.

در ادامه، مدیر امور اداری، آقای مهندس رجب زاده از روند ارتقاء سیستم اتوماسیون اداری دانشگاه گزارش لازم را ارائه نمودند و در ادامه جناب آقای دکتر حقیقت دوست نکات تکمیلی را بیان نمودند.

مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری، حضور به موقع اساتید، کارکنان و دانشجویان در صفوف نماز را خواستار شدند.

در ادامه آقای دکتر نرج آبادی فام، مدیر پژوهشی دانشگاه به ارائه گزارشی از نتایج مدیریت پژوهشی پرداخته و دغدغه های پژوهشی دانشگاه را بیان نمودند.

جلسه با بیان دستور جلسه بعدی و ذکر صلوات رأس ساعت 6 عصر خاتمه پیدا کرد.

اعضاء جلسه: دکتر قربانعلی حقیقت دوست بناب رئیس دانشگاه، آقای حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سیداسداله مجتبی پور مشاور عالی رئیس و رئیس حوزه ریاست، دکتر سجاد هاشمی معاون دانشجویی، دکتر پیمان نرج آبادی فام مدیر پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی، مهندس رحیم کریم داداشی دبیر هیأت اجرایی جذب اعضاء هیأت علمی، مهندس رسول رجب زاده مدیر امور اداری، علیرضا سمسار سرپرست مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری، مهندس علیپور مدیر آموزشی.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

• در دوشنبه 22 مهر 1392