تاریخ : چهارشنبه 16 خرداد 1403

دیدار با خانواده شهید

دیدار هیات رئیسه و جمعی از کارکنان و دانشجویان با خانواده شهید علی اشرفی

هیات رئیسه و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب به اتفاق مهندس حسن قلی زاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بناب با حضور در منزل شهید والامقام علی اشرفی از مجاهدتها وایثارگری های خانواده شهید تجلیل و قدردانی نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ هیات رئیسه و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب به اتفاق مهندس حسن قلی زاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بناب روز یکشنبه 13 خرداد 1403 بمناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور در منزل شهید والامقام علی اشرفی از مجاهدتها و ایثارگری های این خانواده شهید تجلیل و قدردانی نمودند.
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین حسن حیدرزاده،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص مقام والای شهدا و جایگاه شهادت مطالبی را برای حاضرین بیان نمود و سپس همسرمکرمه شهید علی اشرفی از خاطرات، ویژگی های اخلاقی و اعتقادی شهید مطالبی بیان فرمود.
در پایان این دیدار معنوی با اهداء لوح تقدیر از مجاهدتها و ایثارگری های این خانواده شهید تجلیل به عمل آمد.

شهید علی اشرفی، مهندس پرواز 13 اسفند 1397 در حادثه ناگوار سقوط بالگرد که جهت امداد رسانی عازم یک روستای صعب العبور شهرکرد بودند به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

گزارش تصویری:

• در چهارشنبه 16 خرداد 1403