تاریخ : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403

جشن سراهای دانشجویی

برگزاری آئین بزرگداشت سراهای دانشجویی در دانشگاه بناب

جشن باشکوهی به مناسبت بزرگداشت هفته سراهای دانشجویی با حضور هیات رئیسه، کارکنان اداره خوابگاهها و دانشجویان در سالن اجتماعات علامه طباطبایی به همت معاونت دانشجویی دانشگاه بناب برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ جشن باشکوهی به مناسبت بزرگداشت هفته سراهای دانشجویی با حضور هیات رئیسه، کارکنان اداره خوابگاهها و دانشجویان در سالن اجتماعات علامه طباطبایی به همت معاونت دانشجویی دانشگاه بناب برگزارشد.

بنابراین گزارش، در این مراسم برنامه‌های متنوع فرهنگی و اجتماعی از قبیل؛ سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسن حیدزاده، مسئول نهاد نماینگی مقام معظم رهبری و دکتر ناصر قاسمیان، معاونت دانشجویی، موسیقی سنتی، ورزش باستانی، تقدیر از کارکنان اداره خوابگاهها و ... برگزار و در پایان از برترین‌های سراهای دانشگاه بناب تجلیل بعمل آمد.

هفته خوابگاه های دانشـجویی با شعار «خوابگاه های دانشجویی؛ عرصه مشارکت، امیدآفرینی و سرمایه سازی اجتماعی» از تاریخ ۲۲ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ سال جاری برگزار می شود.

گزارش تصویری:

• در پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403