تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402

با محوریت ارتباط با صنعت؛

بازدید معاون پژوهشی و مدیر پژوهشی دانشگاه از فولاد ظفر بناب

نشست اساتید دانشگاه بناب با مدیران عالی مجتمع فولاد ظفر بناب با محوریت ارتباط صنعت و دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، این نشست در قالب تبادل نظر و هم‌فکری در جهت هم‌افزایی دانش علمی با صنعت عملی صورت گرفت.

در این دیدار که به میزبانی مجتمع فولاد ظفر بناب برگزار گردید، دکتر اقبالی مدیر تحقیق و توسعه مجتمع فولاد ظفر بناب با اشاره به سطح علمی و دانشگاهی شاغلین در مجتمع فولاد ظفر بناب اعلام داشت: این مجتمع حاضر به همکاری در موارد صنعتی با دانشگاه‌های کشور می‌باشد.

در ادامه جلسه دکتر علی حاجی بدلی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب با یادآوری ظرفیت بالای علمی این دانشگاه اعلام کرد: دانشگاه بناب با تمام ظرفیت در جهت ارتقاع دانش فنی و انجام پژوهش آموزشی آماده همکاری با بخش صنعت هستیم.

در پایان این دیدار، مهندس زمان‌لو مشاور راهبردی مجتمع فولاد ظفر بناب اعلام داشت: تفاهم‌نامه همکاری بین مجتمع فولاد ظفر بناب با دانشگاه بناب مطلوب می‌باشد اما مهم، قالب عملی گرفتن و انجام کاری عملی در سایه علم و پژوهش می‌باشد.
  • در چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402