تاریخ : يکشنبه 18 ارديبهشت 1401

تذکر وزیر علوم به دانشجویان درباره پوشش

واکنش وزیر علوم به اعتراضات برخی دانشجویان درباره پوشش و برخورد دانشگاه با آن‌ها:
اعتقاد دارم جامعه فرهیخته و دانشجویان فهیم ما خیلی خوب می‌دانند که باید فرهنگ دانشگاه را رعایت کنند.

یکی از موارد فرهنگ دانشگاهی نوع پوشش است و باید افرادی که وارد محیط محترم دانشگاه می‌شوند از لحاظ پوشش حداقل‌های قانونی را رعایت کنند که الحمدالله رعایت می‌کنند و دانشجویان ما فهیم‌تر از آن هستند که با برخوردهای قهری آنها را وادار کنیم که رعایت کنند.

باید بپذیریم که ورود به هر مکانی شرایط خاص خودش را دارد، دانشجویان باید از قوانین دانشگاه تبعیت کنند.

افرادی که از قوانین تبعیت نکنند، طبق قانون درباره حرمت محیط دانشگاه، کلاس و استاد باید مجاب شوند.

وزیر علوم تاکید کرد: باید تلاش کنیم آزادی را در قالب قانون بپذیریم. خود ما هستیم که با پذیرفتن آزادی در قالب قانون کمک می‌کنیم که این آزادی در جامعه جاری و ساری شوند.
  • در يکشنبه 18 ارديبهشت 1401