تاریخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400

۱۵۰ دانشجوی بنابی به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند

۱۵۰دانشجوی بنابی به مدت هفت روز از تاریخ ۱۹ اسفند ماه سالجاری به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده سپاه ناحیه بناب گفت: ۱۵۰ دانشجوی بنابی به مدت هفت روز از تاریخ ۱۹ اسفند ماه سالجاری به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

سرهنگ یحیی حیدری در جلسه‌ی پشتیبانی و هماهنگی راهیان نور دانشجویان دانشگاه‌های شهرستان بناب به ضرورت و اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه پرداخت و اظهار کرد: امسال برابر مقررات و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخشی از اردوهای راهیان نور به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اعزام این کاروان با هدف ارتقاء شاخص‌های تربیتی و افزایش روحیه‌ی معنوی و ایثاردر بین نسل جوان برگزار خواهد شد، افزود: باید تمهیدات لازم جهت حضور پررنگ‌تر جوانان دانشجو در مناطق جنگی بیشتر شود تا با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت عقاید، باورهای دینی جوانان مستحکم‌تر شود.

وی یادآور شد: اردوی راهیان نور از برنامه‌های شاخص اعتقادی و معنوی است که در روحیه‌ی معنوی و ارتقاء شاخص‌های تربیتی و اخلاقی در بین نسل جوان تاثیرگذار است و در اجرای چنین برنامه‌هایی باید با صرف کمترین هزینه بهترین بهره برداری را کرد.

باید فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده منتقل کنیم

در ادامه این جلسه سرپرست دانشگاه بناب نیز اظهار کرد: اکنون برای ایجاد جهاد تبیین ما به‌عنوان وارثان شهدا، وظیفه‌ی سنگینی بر عهده داریم و همه در کنار هم باید دست به دست هم دهیم تا  فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

مجتبی عباسیان افزود: برگزاری اردوهای راهیان نور به‌عنوان یک عملیات بزرگ فرهنگی تاثیر بیشتر و بهتری در ترویج عقاید و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان و نسل‌های آینده دارد؛ بنابراین همه‌ی دانشگاه.ها باید در جهت هرچه باشکوهتر برگزار شدن این اردوها تلاش ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در پایان در میان اعضای جلسه در نحوه برگزاری هرچه بیشتر و بهتر اردوهای راهیان نور دانشجویان و تلاش برای حضور همه جانبه و بهره‌گیری معنوی از برگزاری این اردوها پیشنهادات و تبادل نظر شد.

• در چهارشنبه 4 اسفند 1400
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی -ذاکراحمدزاده