تاریخ : چهارشنبه 13 بهمن 1400

همایش ملی

همایش ملی سازه‌های مقاوم در دانشگاه بناب برگزار شد

ایسنا/آذربایجان شرقی دومین همایش ملی سازه‌های مقاوم در برابر ضربه و انفجار توسط گروه مهندسی عمران دانشگاه بناب و به صورت مجازی برگزار شد.

ایسنا/آذربایجان شرقی

دبیر اجرایی همایش در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این همایش با همکاری گروه مهندسی عمران دانشگاه بناب و با دانشکده و پژوهشکده مهندسی و پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام حسین(ع) و در بستر مجازی با حضور اساتید، دانشجویان، مهندسین و پژوهشگران فعال در عرصه‌ی مصالح و سازه‌های مقاوم، پدافند غیرعامل، بهسازی و مقاوم‌سازی برگزار شد.

سمیه ملایی با اشاره به اینکه در این همایش ۱۸۰ نفر ثبت نام کرده بودند، افزود: تعداد ۸۰ مقاله به دبیرخانه همایش فرستاده شده بود که ۵۵ مقاله پذیرش شد.

وی گفت: از مقالات پذیرش شده، ۴۵ مقاله به‌صورت سخنرانی و ۱۰ مقاله نیز بصورت پوستر ارائه شدند.

وی با بیان اینکه همه‌ی پوسترها و فایلهای ارائه شده در پنل کاربرها و در اختیار عموم قرار دارد، افزود: مقالات ارائه شده همایش ملی بزودی در پایگاه‌های CIVILICA و ISC در دسترس قرارخواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، همچنین همزمان با برگزاری همایش، کارگاه‌های مجازی با تدریس اساتید متخصص نیز تشکیل گردید که ۱۵۰ نفر در این کارگاه‌ها حضور داشتند.

• در چهارشنبه 13 بهمن 1400
  • توسط کاربر سایت اداره روابط عمومی -ذاکراحمدزاده