تاریخ : يکشنبه 15 تير 1399

پیام تبریک؛

مسئول دفتر نهاد رهبری د دانشگاه بناب پیام تبریکی صادر کرد

به جهت ارتقاء اولین هیات علمی دانشگاه بناب به درجه استاد تمامی، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیامی صادر کرد. در متن پیام آمده است:
جناب دکتر علی حاجی بدلی
با سلام و احترام ، خبر مسرت بخش و غرورآفرین کسب درجه « استاد تمام » در ایام دهه کرامت بسی مایه فخر و مباهات گردید ، جناب عالی که بحمد الله استادی با اخلاق و توانمند و با سابقه درخشان و ماندگار از نظر علمی و فرهنگی در جامعه دانشگاهی بناب خوش درخشیده اید ، این درجه علمی مبین مجاهدتهای خستگی ناپذیر حضرتعالی است .
اینجانب به رسم احترام در وهله اول به همسر مکرمه و خانواده محترمتان ، سپس به خانواده دانشگاه و همکاران ارجمندتان تبریک عرض می نمایم .
بی شک مجاهدتهای علمی حضرتعالی همراه با دغدغه های فرهنگی که گواه آن دبیری سه دوره متوالی هم اندیشی اساتید دانشگاه بوده در نزد خداوند متعال باقی است و بهترین پاداشها نصیبتان خواهد شد . ان شاءا... تعالی
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه بناب
عیسی رنجبر