تاریخ : يکشنبه 25 خرداد 1399

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه؛

خصوص برگزاری دروس تربیت بدنی 1 و ورزش 1 در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب در خصوص برگزاری دروس تربیت بدنی 1 و ورزش 1 در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398
دروس تربیت بدنی 1 و ورزش 1 که در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 ارائه شده اند به صورت مجازی و الکترونیکی برگزار خواهند شد. این دروس مانند دروس آزمایشگاه و کارگاه بعد از اتمام امتحانات پایان نیمسال (بعد از 18 تیر ماه) در سامانه آموزش مجازی برگزار خواهند شد و مدت زمان در نظر گرفته شده برای برگزاری این کلاسها یک ماه و تا 19 مرداد ماه است. اساتید محترم این دروس محتوای آموزشی لازم را در سامانه آموزشهای مجازی بارگذاری خواهند نمود و دانشجویان موظفند که در این کلاسها شرکت کنند و به نحوی که استاد درس مشخص خواهد کرد در کلاس فعالیت داشته و در امتحان مربوطه شرکت کنند. نمره این دروس برای نیمسال 982 منظور خواهد شد.
  • در يکشنبه 25 خرداد 1399