تاریخ : پنجشنبه 4 ارديبهشت 1399

افتخاری دیگر توسط یکی از اساتید جوان دانشگاه بناب؛

کتاب دکتر علی احمدیان در انتشارات بین المللی اسپرینگر چاپ شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ کتاب Electric Vehicles in Energy Systems توسط عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب در انتشارات معتبر بین المللی Springer چاپ شد.

گفتنی است؛ این کتاب توسط دکتر علی احمدیان، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب؛ با همکاری اساتید دانشگاه واترلوی کانادا و دانشگاه تبریز در سال 2020 چاپ شده است.

این گزارش می افزاید؛ در این کتاب، اثر خودروهای الکتریکی بر روی سیستم های انرژی به خصوص از جنبه های فنی، اقتصادی و زیست محیطی مورد مطالعه قرار گرفته است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) رشته های مهندسی برق-قدرت و مهندسی انرژی قابل استفاده خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ دکتر علی احمدیان، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب بوده و عضو بنیاد ملی نخبگان و دفتر استعدادهای درخشان بوده و چاپ بیش از 50 مقاله علمی، مجری و همکار چندین پروژه صنعتی بین المللی و ملی و اخذ جوایز مختلف پژوهشی از جمله افتخارات علمی ایشان می باشد.

• در پنجشنبه 4 ارديبهشت 1399