تاریخ : جمعه 13 دي 1398

به مناسبت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی؛

رئیس دانشگاه بناب پیامی صادر کرد

دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب به مناسبت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی پیام تسلیت صادر کرد، در متن پیام آمده است.
بسم رب الشهدا و الصدیقین

شهادت پر افتخار مالک اشتر ولایت، فخر جهان اسلام، سپهبد شهید، حاج قاسم سلیمانی که سال‌ها با مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با کفار و استکبار جهانی، موجب تاسف و حسرت عمیق شد.

حاج قاسم عزیز فرماندهی بصیر، زمان شناس و ولایت مدار بود که شهادت بهترین پاداش چهل سال مجاهدت ومبارزه ی فی سبیل الله او بود.

بی تردید شهادت این سردار رشید اسلام آغاز حرکتی است که مبارزه و مقابله با قاتلان و جنایتکاران در همه زمینه های نظامی، سیاسیو علمی را بسیار افزونتر از قبل خواهد کرد ولی اینبار ادامه‌ی مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام آمریکا و اسرائیل را تلخ‌تر خواهد کرد.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب، شهادت این مجاهد عالیقدر و همرزمانش را به محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی)، ملت قدرشناس ایران اسلامی، احاد رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی، خانواده معظم و علاقمندان و ارادتمندان ایشان تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

حسین پیری - 13 دی ماه 1398

• در جمعه 13 دي 1398