تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398

استاد دانشگاه بناب؛

در جمع یک درصد دانشمند برتر جهان

عضو هیات علمی دانشگاه بناب؛ دکتر صیاد نوجوان در جمع یک درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ براساس اعلام پایگاه های ESI و WOS، جناب آقای دکتر صیاد نوجوان عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفته اند.

بر اساس این گزارش، معیار انتخاب پایگاه های ESI و WOS، براساس حوزه موضوعی، تعداد کل استنادها در حوزه موضوعی، تعداد مقالات در حوزه موضوعی و تعداد کل مقالات (مقاله و مروری) بوده است که براساس این شاخص ها امسال برای اولین بار در تاریخ دانشگاه بناب، دکتر صیاد نوجوان بعنوان هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب در حوزه موضوعی مهندسی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفته است.

گفتنی است، دکتر صیاد نوجوان عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه بناب، عضو بنیاد ملی نخبگان، عضو دفتر استعداد درخشان، برنده جایزه علمی پژوهشی علی پولاد، فارغ التحصیل دوره پسادکتری و پژوهشگر برتر دانشگاه بناب در سال 98 بوده و تاکنون 70 مقاله ISI، 8 مقاله علمی پژوهشی، 35 مقاله کنفرانس، 25 فصل کتاب و 6 کتاب بین المللی در انتشارات الزیویر و اشپرینگر تالیف نموده و تاکنون 4 پروژه تحقیقاتی انجام داده است.

روابط عمومی دانشگاه بناب این رویداد بزرگ علمی را به جامعه علمی کشور، خانواده بزرگ دانشگاه بناب و همچنین مردم علم دوست شهرستان بناب تبریک عرض می نماید.
  • در سه شنبه 3 دي 1398