تاریخ : شنبه 23 آذر 1398

در آستانه هفته پژوهش؛

روز درهای باز در دانشگاه بناب برگزار خواهد شد

به مناسبت هفته پژوهش روز درهای باز با هدف آشنایی شهروندان و دانش آموزان با امکانات دانشگاه بناب برگزار می شود.
دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگاران گفت: با هدف آشنایی دانش آموزان و شهروندان عزیز بنابی، در آستانه هفته پژوهش، هیات رئیسه دانشگاه تصمیم گرفت روز یکشنبه، 24 آذرماه را بعنوان روز درهای باز دانشگاه بناب انتخاب نماید.

دکتر پیری ادامه داد: دانشگاهها علاوه بر فعالیت های علمی و آموزشی باید نهادهایی فرهنگ ساز در منطقه باشند و هدف از برگزاری این رویداد، توسعه وظایف اجتماعی دانشگاه بناب و آشنایی دانش آموزان، صاحبان صنایع و شهروندان با فضای دانشگاه و امکانات موجود است.

وی تاکید کرد: مشاوره انتخاب رشته و معرفی رشته های دانشگاهی به دانش آموزان و همچنین معرفی توانمندی های این دانشگاه و ارتباط مستمر و عملیاتی با صاحبان صنایع از دیگر محورهای این برنامه به شمار می رود.

رئیس دانشگاه بناب در پایان گفت: در روز درهای باز دانشگاه بناب، تورهایی برای شرکت کنندگان در نظر گرفته است که در این تورها دانش آموزان، صاحبان صنایع و شهروندان عزیز با امکانات علمی، آموزشی، رفاهی و فرهنگی دانشگاه آشنا می شوند.
  • در شنبه 23 آذر 1398