تاریخ : جمعه 4 مرداد 1398

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه؛

ارتقاء دو نفر از اساتید دانشگاه بناب از استادیاری به دانشیاری

دکتر میرسجاد هاشمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب از ارتقاء علمی دو نفر از اساتید دانشگاه به مرتبه‌ی دانشیاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دکتر میرسجاد هاشمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب گفت: در جلسه مورخ ۹۸/۰۴/۲۲ هیات ممیزه دانشگاه تبریز با توجه به پرونده علمی و پژوهشی بسیار ارزنده‌ی آقایان دکتر مهدی حاتمی، استادیار گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی و دکتر حجت افشاری، استادیار گروه ریاضی محض گرایش آنالیز دانشکده علوم پایه با اتفاق آراء از استادیاری به دانشیاری ارتقا مرتبه یافتند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در پایان ضمن تبریک این رویداد به اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و جامعه علمی کشور ابراز امیدواری کرد؛ در سال پیش رو اخبار خوبی در زمینه‌ی پژوهشی و ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی دانشگاه را شاهد خواهیم بود که امیدوارم منشا خدمات بهتر و ارزشمندی به جامعه علمی کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های موثرتری برداریم.
  • در جمعه 4 مرداد 1398
  • توسط A. Esmaeelzadeh