تاریخ : چهارشنبه 28 فروردين 1398

چهارمین همایش بزرگ قرآنی در دانشگاه برگزار شد

در آستانه ی نیمه ی شعبان چهارمین همایش بزرگ قرآنی در دانشگاه بناب برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه بناب ، مراسم نوراني محفل انس با قرآن به همت کانون قرآن و عترت و نهاد رهبری دانشگاه بناب، صبح امروز با حضور استاد  محمد جعفر فردی ، قاری بین المللی قرآن کریم و دکتر یحیی راثی، نابغه قرآنی جهان اسلام  وگروه تواشیح یاسین (نونهال ) در سالن کنفرانس علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.
اين مراسم كه با اجراي برنامه هاي متنوع قرآني همراه بود پس از قرائت آياتي چند از كلام الله مجيد توسط قاري برجسته دانشجويي دانشگاه بناب و خیر مقدم گویی مسئول نهاد رهبری دانشگاه بناب، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رنجبر سخنی از مقام رهبری عنوان کردند که باید نسبت به امر قرآن اهتمام ورزید؛ زیرا قرآن همه چیز ماست، درباره قرآن هر چه تلاش کنید ، زیادی نیست .
وی ادامه داد، با مراجعه به قرآن از آسیب ها در امان می مانیم یکی از راههای دیگر مانوس شدن با قرآن است طوری که قرآن با گوشت و پوستمان مانوس باشد .
حجت الاسلام والمسلمین رنجبر سعادت را در سایه انس با قرآن دانست و گفت: سعادت وثروت و آرامش در سایه قرآن است واین امور موثر نمی شود مگر با تلاوت قرآن وتدبر در قرآن جوانان عزیز هر روز با تلاوت قرآن خودتان را در چشمه زلال قرآن شستو شو بدهید اگر قرآن در جامعه باشد هیچگاه هراسی از دشمنان به دل راه نخواهیم داد این وعده ای است تمسک به حبل الله راه نجات بشریت است همچنان روایت از پیامبر اکرم (ص) تمسک به قرآن بکنید که قرآن در تاریکی ها مسیر روشنی را نمایان می کند وسعادت بشریت بجز تمسک به قرآن وحقیقت عینی آن یعنی ولایت راهی ندارد در برخی کشورهای متحجر عربی مشاهده می کنیم که قرآن بدون حقیقت یعنی بدون  ولایت جلوه ای از نوکری وبیگانگی به دنبال داشته باشد ودر ادامه برنامه تلاوت قرآن كريم توسط قاری بين المللي قرآن استاد محمد جعفر فردی  از ديگر بخش هاي مهم اين محفل پر فيض بود که نواي ملكوتي قرآن با صوت جانفزای ایشان طنين انداز محفل روحاني دانشجويان ودانشگاهيان شد.
اجراي تواشيح توسط گروه تواشیح یاسین (نونهال ) از جمله ديگر برنامه‌هاي محفل قرآني دانشگاه بود.
 در ادامه برنامه سخنراني و پرسش و پاسخ دکتر یحیی راثی حافظ و نابغه قرآني با موضوع لزوم حضور مستمر قرآن در زندگی مان دانست.

آلبوم تصاویر همایش قرآنی

• در چهارشنبه 28 فروردين 1398