تاریخ : پنجشنبه 9 آبان 1392

سومین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید برگزار گردید

سومین جلسه شورای دانشگاه در سالتحصیلی جدید در مورخه 92/8/8 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.
ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر حقیقت دوست، جلسه را با قدردانی از حضور اعضاء محترم جلسه آغاز نمودند. ایشان همچنین از زحمات امور اداری دانشگاه علی الخصوص دکتر حسین پیری و مهندس رجب زاده در خصوص راه اندازی سیستم جدید و پیشرفته اتوماسیون اداری در دانشگاه تشکر نمودند.
در ادامه، سرپرست مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری، آقای سمسار گزارشی از نحوه تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع در نظام اداری کشور ارائه نمودند. حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده و سایر حاضرین جلسه نکاتی را در جهت نقدوبررسی گزارش ارائه شده و نیز اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در این راستا بیان کردند.
دکتر حقیقت دوست با اذعان به نوپا بودن دانشگاه و کوچک بودن آن از لحاظ امکانات سخت افزاری به سهولت و نیز ضرورت پیاده سازی طرح تکریم ارباب رجوع در دانشگاه تأکید کردند تا این مهم بصورت زیربنایی در دانشگاه صورت پذیرد.
این نشست پس از طرح پیشنهادات و اتخاذ تصمیمات لازم رأس ساعت 6 با ذکرصلوات خاتمه پذیرفت.
اعضاء جلسه: دکتر قربانعلی حقیقت دوست رئیس محترم دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم زاده مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر پورصمد معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر سجاد هاشمی معاون دانشجویی، دکتر پیمان نرج آبادی فام مدیر پژوهش، فناوری و تحصیلات تکمیلی، مهندس رحیم کریم داداشی دبیر هیأت اجرایی جذب اعضاء هیأت علمی، مهندس رسول رجب زاده مدیر امور اداری، امیررضا صمدزاده مدیر امور مالی، علیرضا سمسار سرپرست مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری، مهندس علیپور مدیر آموزشی.

منبع خبر: روابط عمومی دانشگاه

• در پنجشنبه 9 آبان 1392