تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1400

هفته پژوهش

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه بناب در سال 1400، با حضور پژوهشگران منتخب، هیات رئیسه دانشگاه و فرماندار محترم شهرستان بناب و هیات همراه در دانشگاه بناب برگزار گردید.
در ابتدای مراسم، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر پیری ضمن عرض خیرمقدم به حضار محترم و اساتید و منتخبین برتر پژوهشی، هفته پژوهش و فناوری را تبریک گفتند. ایشان به روند تکمیل و بهره‌برداری از پروژه های دانشگاه طی یکسال گذشته پرداخته و توضیحاتی در خصوص منابع انسانی ارائه نموده و به جایگاه علمی دانشگاه بناب طی 3 سال گذشته پرداختند. در ادامه معاون آموزش و پژوهشی دانشگاه و مدیر پژوهش و فناوری به تبیین جایگاه دانشگاه و برنامه های انجام شده پرداختند. در ادامه آقای مهندس فتحی فرماندار محترم شهرستان بناب نیز با بیان اینکه گزارش­ های ارائه شده در بخش پژوهش در سطح شهرستان باعث افتخار است، گفت: امروز در سایه تلاش­ها و مجاهدت­ های شما پژوهشگران در حوزه علم است که توانسته­ ایم در برابر استکبار جهانی بایستیم. وی ارتباط صنعت با دانشگاه و ارتباط بخش کشاورزی با دانشگاه را حلقه مفقوده در شهرستان عنوان کرد و  بر ضرورت استفاده از پتانسیل های دانشگاهی تاکید کرد. در خاتمه مراسم نیز از نفرات برتر پژوهشی دانشگاه، دانشکده ­ها و همچنین گروه ­های آموزشی به نحو شایسته­ ای تقدیر بعمل آمد.

• در يکشنبه 28 آذر 1400