تاریخ : چهارشنبه 25 مهر 1397

تبریک به آقای دکتر محمد امدادی؛

دفاع اولین دانشجوی دکترای رشته فوتونیک از رساله ی خود

محمد امدادی دانشجوی دکترای فوتونیک در تاریخ 97/07/19 از رساله ی خود دفاع کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ محمد امدادی دانشجوی دکترای فوتونیک در تاریخ 97/07/19 از رساله ی خود با عنوان "اثر نانوذرات فروالکتریک و فرومغناطیس برخواص الکتریکی و مغناطیسی بلورهای مایع نماتیک، تعمیم آن برای مولتی فروئیکها" با موفقیت دفاع کرده و به عنوان اولین دانشجوی دکترای رشته فوتونیک دانشگاه بناب مدرک دکترا دریافت نمود.

گفتنی است استادان راهنمای این دانشجو، دکتر جعفر پورصمد، دکتر مصطفی صحرایی و استاد مشاور وی دکتر امیر مدنی و همچنین اساتید داور آقایان، دکتر محمد حسین مجلس آرا از دانشگاه خوارزمی تهران، دکتر جبیب خوش سیما از دانشگاه تبریز، دکتر علی نوید از دانشگاه بناب و دکتر رضا عبدی از دانشگاه بناب بودند.

همین گزارش حاکی است؛ دکتر محمد امدادی با انتشار مقالات ISI در مجلات معتبر بین الملی و همچنین چندین  مقاله در کنفرانس های معتبر داخلی در  تاریخ 97/7/19 به عنوان اولین دانشجوی دکتری رشته فوتونیک در دانشگاه بناب از رساله ی خود با نمره ی عالی دفاع کرد.

• در چهارشنبه 25 مهر 1397