تاریخ : پنجشنبه 29 شهريور 1397

در آستانه آغاز سال تحصیلی؛

پیام سرپرست دانشگاه بناب به مناسبت آغاز سالتحصیلی

دکتر حسین پیری، سرپرست دانشگاه بناب به مناسبت آغاز سالتحصیلی پیامی صادر کرد. در متن پیام آمده است:
بسمه تعالی
 ضمن گرامی‌داشت سالروز شهادت سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و خاندان و یاران باوفایش، فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی به ‌ویژه دانشجویان جدید الورود صمیمانه تبریک عرض نموده و برای همگان از درگاه باری تعالی آرزوی موفقیت، سعادت و بهروزی دارم.
 از اعضای محترم هیات علمی و کارکنان پر تلاش دانشگاه بناب تقاضا دارم که بیش از گذشته فضای دانشگاه را برای دانشجویان به ویژه دانشجویان جدید الورود شاداب و صمیمی نموده و در جهت ارتقای علمی و رفاهی ایشان گام بردارند.
 هم‌چنین امیدوارم دانشجویان گرامی در سال تحصیلی جدید با حضور فعال، تلاش مضاعف و انگیزه والای دانش طلبی در پیشرفت علمی و فرهنگی گام بردارند.
 در نهایت دست همه شما را به گرمی می‌فشارم، ایده‌ها و نقدهای شما برای اداره دانشگاه را به دیده منت می‌پذیرم و برای خانواده بزرگ دانشگاه بناب آرزوی سلامتی و سر بلندی دارم.

درپناه حق موفق و پیروز باشید.
 دکتر حسین پیری
سرپرست دانشگاه بناب