تاریخ : پنجشنبه 3 خرداد 1397

در دانشگاه بناب برگزار شد

مراسم بزرگداشت فتح خرمشهر

به مناسبت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر و روزمقاومت، ایثار و پیروزی مراسمی در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی مراسمی به همین مناسبت در سالن کنفرانس حوزه ریاست و با حضور ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و مسئولین دانشگاه بناب برگزار گردید.

دکتر کریم عباسیان در این مراسم ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضار، از فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یکی از پدیده های دین مبین اسلام یاد کرد و افزود: تربیت یافتگان در مکتب اسلام ناب محمدی که در مواقع لزوم نه تنها جان، بلکه تمام هستی خود را در جهت کسب مرضات الهی صرف می نمایند و در سایه این حرکت بزرگ ایثارگری، جامعه ما از گزند حوادث مختلف بیمه می گردد و اهمیت ایثارگری در دین مبین اسلام  به اندازه ای است که دین اسلام در آموزه های عمیق خود آنرا از نشانه های عمیق ایمان برشمرده و به آن اهمیت و اعتبار خاصی داده است.

رئیس دانشگاه بناب در ادامه ضمن ابراز خرسندی از اوضاع جبهه ی مقامت گفت: کشور ایران اکنون در نا امن ترین منطقه جهان(خاورمیانه)، امن ترین کشور جهان می باشد؛ اینها همه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و در سایه ایثار و جانفشانی پاسداران، ارتشیان و سایر جوانان این مرز بوم می باشد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رنجبر؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بناب ضمن اشاره به حدیثی از امام معصوم(ع) گفت:  «الایثار احسن الاحسان و اعلی مراتب الایمان» "ایثار بهترین نیکوکاری و از اعلی مراتب ایمان می باشد،" که هر چند برگزاری چنین جلساتی جهت تجلیل و تکریم از جامعه ایثارگران وظیفه ماست ولی این جلسه و همه جلساتی که به این مناسبت برگزار می گردد هرگز و اصلاً نمی تواند در مقابل ارزش و اهمیت اقدامات به موقع این قشر قرار گیرد و آنرا جبران نماید.

حجت الاسلام رنجبر در ادامه به سند 2030 اشاره کرد و گفت: "دشمنان ملت ایران و اسلام  می خواستند به این وسیله فرهنگ ایثار و شهادت را از ملت ایران بگیرند، ولی به حول قوه الهی و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا در این موضوع نیز موفق نشدند.

گفتنی است در پایان مراسم از جانبازان، ایثارگران، خانواده شهدا و جانبازان تجلیل به عمل آمد.

• در پنجشنبه 3 خرداد 1397