این رویداد علمی صبح روز شنبه 22 اردیبهشت 97 در سالن کنفرانس علامه ی طباطبایی شروع به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ بیست و نهمین رویداد کار نو با رویکرد تغییر نگرش به فضای کسب و کار برای اولین بار در شمالغرب کشور، از مورخه 22/02/97 به مدت 3 روز در سالن کنفرانس علامه ی طباطبایی دانشگاه بناب شروع به کار کرد.
رئیس دانشگاه بناب، دکتر کریم عباسیان در آغاز مراسم ضمن خوش آمد گویی به حضار، ایران اسلامی را به عنوان مقتدر ترین کشور جهان قلمداد کرد و گفت: ایران اسلامی امروزه در جهان جزو معتبر ترین کشورها در عرصه ی علمی و نظامی شناخته می شود که جهت پیشرفت همه جانبه، توجه و بهره برداری از بعد اقتصادی و فناوری جهان اسلام و حمایت بهتر و بیشتر از مظلومان عالم و بالاخص استمرار پرچم داری حقیقت طلبی باید به برگزاری چنین همایشها و رویدادهایی اهتمام بیشتر بورزیم.
وی ادامه داد: مراکز علمی باید امکانات خود را جهت تغییر و تحول در نظام کسب و کار و کارآفرینی و انتقال تجربیات کارآفرینان موفق نانو و آشنایی با خلق مدل کسب و کار تمرکز نماید و در این زمینه اقدام به ایجاد روشهای نو و ثبت آنها و در صورت امکان کارآفرینی در این زمینه باشد، که در این صورت در سایر رسالات اسلامی نیز با لطف الهی موفق و پیروز خواهیم بود.
دکتر عباسیان با بیان این که خوشبختانه کشورمان از نظر رتبه علمی جایگاه مناسبی را در منطقه دارد و دانشگاهها نیز در آموزش و پژوهش وظایف خود را به خوبی ایفا کردهاند، مسالهای که در حال حاضر مطرح است این است که دانشگاهها باید یک قدم جلوتر روند و در اقتصاد دانش بنیان نقش خود را پررنگتر ایفا نمایند.
رئیس دانشگاه بناب نقش شرکتهای دانش بنیان در آبادانی کشور ضروری دانست و گفت: در حال حاضر حلقه واسط بین دانشگاهها و صنعت، شرکتهای دانش بنیان هستند که باید به ضرورت نقش این شرکتها توجه کرد.
دكتر سحر زينت لو، دبير اجرايي كارگاه تخصصي كارنو در ادامه بيان كرد: امروزه براي تحقق پيشرفت در سطح جامعه و ارتقاي كيفيت كالاي ايراني به شدت نيازمند اين هستيم كه سرمايه هاي انساني را رشد و پروبال دهيم.
وی ادامه داد: اين وظيفه خطير و مهم بر عهده قشر دانشگاهي و دانشجويي است كه در راستاي نيل به اين هدف كليديگام بردارد.
دبیر اجرایی رویداد کارنو در ادامه گفت: با لطف و عنايت خداوند منانهم اكنون شاهد برگزاري كارگاه تخصصي كارنو براي اولين بار در شمال غرب ايران اسلامي در دانشگاه بناب با همكاري انجمن مهندسي شيمي، آزمايشگاه مركزي و جامعه اسلامي دانشجويان هستيم.
دکتر زینت لو در پایان گفت: توانمندسازي نيروهاي انساني بخش مهمي از موضوع ارتقاي صنعت يك جامعه مي باشد كه بايستي بدان اهتمام ويژه اي ورزيده شود، چرا كه پيشرفت قابل توجه كشورهايي مانند ژاپن و كره مرهون همين موضوع هست.
گفتنی است رویداد 3 روزه ی «کارنو» با رویکرد توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو و ایجاد انگیزه و تغییر نگرش در دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتهها و گرایشهای مختلف برای ورود به بازار کسب و کار و هدف دار کردن موضوعات پایان نامه های آنها پایه ریزی شده است و همچنین دانشجویان با استفاده از تجارب اساتید مجرب و کارآزموده به منظور تجاریسازی هر چه بیشتر ایدههای مطرح شده و رسیدن به فواید کلان آن در سطح اجتماع، از فضای تحقیقات بنیادی به سمت تحقیقات کاربردی سوق داده میشوند.
شایان ذکر است؛ شرکت کنندگان پس از سه روز تلاش در حوزه تجاریسازی ایده، در برابر داوران و سرمایهگذاران به دفاع از طرحشان خواهند پرداخت و سپس ایدههای برگزیده معرفی خواهند شد.
گزارش تصویری؛