تاریخ : يکشنبه 20 اسفند 1396

افتخاری دیگر از اساتید جوان دانشگاه بناب؛

انتخاب استاد دانشگاه بناب بعنوان یکی از داوران برجسته 5 مجله ی معتبر بین المللی

استادیار دانشکده ی فنی و مهندسی دانشگاه بناب بعنوان یکی از داوران برتر 5 مجله ی معتبر بین المللی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر علی صابری مهر فارغ التحصیل مقطع دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز و با تخصص در زمینه انرژی های تجدید پذیر بوده و هم اکنون استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه بناب می باشد.
وی در سال اخیر به عنوان یکی از  داوران برجسته (Outstanding) 5 مجله بین المللی در زمینه ی انرژی با نمایه ISI  که توسط انتشارات Elsevier منتشر می شود، شده است.
بر اساس این گزارش، مجلات مذکور که عبارت اند از Applied thermal Engineering (IF=3.356), Energy (IF=4.52), Energy conversion and management (IF=5.589), Renewable Energy (IF=4.357), International Journal of refrigeration (IF=2.779)  جزو طبقه بندی Q1 در زیر شاخه های تخصصی انرژی بوده و در سال های اخیر جزو 10% موضوعی مربوطه در زمینه انرژی معرفی می شوند.
لازم به ذکر است که دکتر صابری مهر در سال قبل نیز یکی از داوران برجسته مجلات   ), Energy (IF=4.52), Energy conversion and management معرفی شده بودند.

• در يکشنبه 20 اسفند 1396