تاریخ : شنبه 21 بهمن 1396

مهندس ریاضی، قائم مقام ستاد امر به معروف استان

حفظ و حراست از انقلاب از اساسی ترین وظایف انقلابیون است/نباید فرهنگ بی تفاوتی در جامعه شایع شود/بزرگترین وظیفه آمران معروف در قبال جمهوری اسلامی، نظارت اجتماعی است

مهندس ریاضی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران شهرستان بناب و قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی در جمع امران به معروف شهرستان بناب حضور یافت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ سرهنگ ریاضی، قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی در جمع آمران به معروف بنابی گفت؛ حفظ و حراست از انقلاب اسلامی نیازمند فعالیت فرهنگی و اجتماعی شبانه روزی است و متاسفانه علی رغم تمام خوبی هایی که انقلاب اسلامی دارد، چه در زمینه نظامی، چه در زمینه فناوری و زمینه های دیگر، دشمنان این مرز و بوم همواره تلاش می کنند تا مانع پیشرفت و سرافرازی این کشور شوند.

مهندس ریاضی ضمن انتقاد از ترویج و القاي بی تفاوتی در جامعه گفت؛ حضرت آقا فرمودند «با اینکه مسیر ما رو به قله های بالاتر است ولی در این راه مشکلاتی هم وجود دارد ولی سمت و سوی ما به طرف پیشرفت و تعالی است.» و ما برای تبلیغ اسلام نیازمند ورود هستیم و هیچ بی تفاوتی ای مورد قبول نیست همانند ضرب المثل موسی به دین خود و عیسی به دین خود نباشد، همواره بعضی ها تلاش می کنند که این بی تفاوتی را میان مردم رایج کنند.

قائمی مقام دبیر ستاد امر به معروف استان ادامه داد؛ بزرگترین وظیفه ی ما در قبال جمهوری اسلامی نظارت اجتماعی
است که همان امر به معروف و نهی از منکر است؛ پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:" اگر امر به معروف و نهی از منکر نباشد هنجار ها تغییر خواهند کرد، معروفات جای منکرات را می گیرد و منکرات جای
معروفات را و هرکس کار زشتی انجام دهد از برجسته ها می شود."این تغییر بین هنجار ها آفت بزرگ یک جامعه اسلامی است.

وی ادامه داد؛ اگر مسئول مربوطه وظیفه ی خود را به خوبی انجام ندهد می شود منکر که همه ی مردم باید مقابل آن بایستند.

ریاضی از فقر و بی عدالتی در جامعه انتقاد کرد و گفت؛ ما باید مشکلات جامعه اعم از فقرو بی عدالتی را بررسی و ارزیابی کنیم که این وظیفه به عهده ی ارگان های مربوطه می باشد و ما
نباید بنشینیم و دیگران برای ما تصمیم بگیرند.

سرهنگ ریاضی در خصوص مشکل بیکاری و اعتیاد جوانان گفت؛ چرا باید اکثر جوانان ما در دام اعتیاد گرفتار شوند چون به موقع عمل نمی کنیم چرا باید فردی میلیارد ها تومان اختلاس کند و از کشور خارج شود انگار که بیت المال پول پدرش است؛ ما نباید همه ی مشکلات را متوجه رهبری کنیم.

وی ادامه داد؛ اگر این حساسیت های لازمه را در جامعه ایجاد نکنیم در آینده با مشکلات فراوانی مواجه خواهیم شد، باید مسئولان این حساسیت را ایجاد کنند و نباید بی تفاوت باشیم مخصوصا قشر دانشجو که حساس ترین و تاثیر پذیرترین قشر جامعه است.

• در شنبه 21 بهمن 1396