تاریخ : شنبه 21 بهمن 1396

دکتر عباسیان

سیره ی ائمه اطهار و سبک زندگی آنها باید در جامعه نهادینه شود / دانشگاههای بین الملل از قوانین سفت وسختی در مورد پوشش دانشجویان برخوردار است / مسئولین از تجملات دوری کنند

همایش ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بناب در سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر کریم عباسیان، رئیس دانشگاه بناب در همایش ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بناب ضمن انتقاد از اوضاع اسفناک حجاب در جامعه گفت: ما نمی توانیم در حوزه حجاب و عفاف ادعای موفقیت داشته باشیم، چرا که حجاب و پوشش افراد جامعه به خصوص خانم ها امروزه در جوامع اروپا و آمریکا، آن هایی که پیشرو بی بند و باری باری بودند، حجاب میرود که در آنجا الگو بشود ولی متاسفانه جامعه ما در اثر ضعف حوزه فرهنگی و تهاجم فرهنگی همه جانبه رو به بی بند و باری، زندگی تجملاتی و قص علی هذا می باشد.

وی ادامه داد؛ اگر الگوی پوشش خانم ها را سه سال پیش و چهار سال پیش به خاطر بیاوریم متوجه می شویم که رفته رفته حجاب خانم ها و الگوی پوشش آقایان سال به سال تغییر پیدا می کند و جوانان، بازیگران و چهره های غربی را الگوی پوشش خود قرار می دهند.

عباسیان در خصوص سبک زندگی اسلامی و الگو  قراردادن سیره زندگی ائمه و بزرگان گفت؛ اگر می بینیم که جامعه اینگونه پیش می رود ما مسئولیم، نه سبک زندگی جامعه اسلامی در ما برقراره و نه مدرنیسم؛ بی بند باری را به گردن زندگی مدرنیسم می اندازیم و مسائل خشونت و ... را به زندگی اسلامی ربط می دهیم.

رئیس دانشگاه بناب در جمع دست اندرکاران امر به معروف از الگوسازی حجاب اسلامی در جامعه توسط دستگاههای فرهنگی کشور و ترویج سیره ائمه اطهار در جامعه اظهار کرد؛ برای مقابله با معضل بی حجابی و بدحجابی باید از خود شروع کنیم، باید تلاش کنیم، پول خرج کنیم تا بتوانیم از خودمان با الهام والگو برداری از زندگی و سیره ائمه اطهار، امر به معروف کرده و جامعه را به سوی زندگی اسلامی سوق دهیم و از ریخت و پاش ها وتجمل‌گرایی ها دوری کنیم.

عباسیان در پایان ضمن گلایه از وضع پوشش در دانشگاه‌های کشور گفت؛ متاسفانه دانشگاهیان و دانشجویان گرانقدر غرب و دانشگاههای کشورهای توسعه یافته در جهان را صرفا از طریق رسانه ها و فیلم ها می بینند، در دانشگاههای بزرگ جهان وضع پوشش دانشجویان قوانین بسیار سختی دارد و در حتی در بسیاری از دانشگاههای بزرگ جهان دانشجو حق ندارد با لباس آستین کوتاه و یا لباس غیر رسمی وارد دانشگاه شود؛ ولی متاسفانه ما معمولا استنباط می کنیم در دانشگاههای کشورهای خارجی دانشجویان آزاد می باشند تا با هر لباسی در صحن دانشگاه حاضر شوند.

• در شنبه 21 بهمن 1396