تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

پیام ریاست دانشگاه بناب به مناسبت آغاز هفته بسیج

دکتر کریم عباسیان به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کرد در متن پیام آمده است؛
بسم ربّ الشهداء و الصدیقین
بسیج به معنى حضور و آمادگى در همان نقطه‌اى است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنا له الفداء و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است.  مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
بسيج حرکت عظیمی است که پایه گذار آن پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) است و بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست که همه اعمال و کارهای پیشوای شیعیان حضرت علی (ع) بصورت بسیجی بوده وحضرت امام (ره) با تاسی و پیروی از آن حضرت دستور به پایه گذاری بسیج را صادر کرد.
امروز تولید دستاوردهای علمی و ارتقا توانمندی‌‌های دفاعی ایران اسلامی به دست متخصصان، دانشمندان و اساتید بسیجی کشور، نماد تبلور فرهنگ بسیج در بین اساتید و دانشجویان است که پرتو آن در هر نقطه از این سرزمین خودنمایی می‌کند.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه بناب ضمن تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان سرافراز، مداومت و قرار گرفتن در راه شهدای والا مقام را از خداوند منان برای همه  خواهانم و امیدوارم در پیروی از آرمان های بلند امام راحل و در پرتو منویات مقام عظمای ولایت، بتوانیم پرچم شرافت و انسانیت مستضعفان عالم را با عزت و افتخار برافرازیم.

29 آبان 1396
دکتر کریم عباسیان