تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1396

نشست تخصصی پدافند سایبری و آتش نشانی عصر امروز شانزدهم آبان در دانشگاه بناب برگزار شد

این نشست با حضوررئیس پلیس فتای جنوب استان سرگرد فرهاد راستی و عوامل اداره آتش نشانی شهرستان در جمع کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب: سرگرد راستی رئیس پلیس فتا جنوب استان آذر بایجان شرقی ضمن تشریح آسیب  ها  و فرصت های فضای مجازی به استفاده بهینه و امن ازدنیای مجازی توصیه کرد وگفت: در کنار فواید و مزایای کاربرد دنیای مجازی باید به ایمن سازی فضای مجازی برای خود، فرزندان و خانواده و ایجاد محیطی امن برای فعالیت مجازی فراهم نماییم.
راستی در ادامه گفت: عدم توجه خانواده ها به سلامت فضای مجازی منجر به پدید آمدن بسیاری از معضلات در زندگی فردی و خانوادگی برای مردم شده است و عدم اطلاعات کافی از فضای مجازی برای کاربران باعث  ایجاد سوء استفاده های زیادی برای آنان  شده است.
به توصیه فرمانده پلیس فتای جنوب استان باید  در حفظ اطلاعات محرمانه خویش و استفاده آن در فضای مجازی هوشیاری کافی داشته باشیم .
گفتنی است این نشست تخصصی در هفته پدافند غیرعامل و با موضوع پدافند سایبری برگزار گردید.

• در سه شنبه 16 آبان 1396
  • توسط کاربر روابط عمومی