تاریخ : شنبه 13 آبان 1396

حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه بناب در راهپیمایی ۱۳ آبان

راهپیمایی پرشور روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور مردم ولایت مدار و همچنین دانشگاهیان شهرستان بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، در راهپیمایی یوم الله 13 آبان که از ساعت10:00 صبح روز شنبه آغاز شد، اقشار مختلف مردم، دانش آموزان، روسای ادارات و بالاخص دانشگاهیان دانشگاه بناب حضور داشتند.
مسیر راهپیمایی 13 آبان در شهرستان بناب از ابتدای خیابان شهید استاد مطهری آغاز شد و با تجمع راهپیمایان در روبروی مصلی اعظم بناب ادامه پیدا کرد.
شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «دانشجو بیدار است از آمریکا بیزار است» و «آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو، خون جوانان ما میچکد از چنگ تو» از جمله شعارهایی بود که در طول مسیر راهپیمایی سرداده شد.
پس از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جابری قطعنامه راهپیمایی یوم الله 13 آبان در پایان قرائت شد.
گزارش تصویری؛

• در شنبه 13 آبان 1396